Duurzaamheid
La Coquerie beperkt haar ecologische voetafdruk door:
- Te koken met seizoensgebonden streekproducten;
- Te werken met energiezuinige machines met een lange levensduur;
- Te kiezen voor duurzame verpakkingen;
- Samen te werken met Nederlandse leveranciers en distributeurs;
- Elektrisch en gasloos te koken;
- Continu onze processen te verbeteren;
- Voedselverspilling te minimaliseren;
- Afvalstromen te scheiden;
Kwaliteit
La Coquerie werkt volgens het FSSC22000-keurmerk. Voedselveiligheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. Smaak staat altijd voorop. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij onze eigen bouillons trekken voor de soepen en dat wij geen gebruik maken van poeders of halffabricaten. We koken graag zoals je dat thuis ook doet.

Innovatie
De markt verandert voortdurend. Wij bewegen mee. Van slimme productiemiddelen tot data-gedreven software: innovatie is voor ons dagelijkse praktijk. Zo verbeteren en vernieuwen we de processen, kwaliteit en de snelheid.
Energiemanagement
La Coquerie investeert in slimme oplossingen voor netcongestie en energiebesparing. Een korte film op deze pagina laat zien hoe we dat doen.